Hitro iskanje

Z vnosom številke poslovalnice/številke zaloge (najdete v podrobnih podatkih o vozilu) pridete neposredno do določenega vozila.
Številka poslovalnice Številka zaloge

Določbe o varstvu podatkovVarstvo podatkov

Zelo si prizadevamo za zaščito vaše zasebnosti. Zato vas bomo v nadaljevanju podrobno seznanili z zbiranjem anonimnih in osebnih podatkov

Zbiranje in obdelava osebnih podakovOsebni podatki se v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) neomejeno shranjujejo le takrat, ko jih - na primer v okviru registracije, nagradnih iger ali e-novic - posredujete sami in hkrati privolite v njihovo obdelavo. V primeru, ko morate pri določeni storitvi navesti svoje osebne podatke, povezava vaših osebnih podatkov in podatkov iz strežniških dnevnikov na osnovi že tako anonimiziranega IP-naslova z namenom izdelave osebnega profila uporabnika ni dovoljena.

Privoljenje v uporabo podatkov za predhodno navedene namene lahko vključuje tudi posredovanje podatkov z vaše strani izbranemu partnerju Porsche Slovenija (prodajni in servisni partner), ponudniku finančnih storitev (Porsche Kredit, Porsche Zavarovanje, Porsche Leasing) oz. inštitutom za raziskave javnega mnenja, ki opravljajo raziskave trga in analize zadovoljstva strank. To pomeni, da se lahko zgodi, da bodo vaši podatki posredovani tudi tem podjetjem oz. inštitutom. Posredovanje podatkov tretjim osebam - kot so podjetja, ki se ukvarjajo z zbiranjem naslovov in direktnim oglaševanjem - ni dovoljeno.

Zbiranje in obdelava anonimnih podatkov

Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se neomejeno shrani naslednji sklop podatkov:
  • anonimizirana oblika IP-naslova računalnika, ki pošilja zahtevo
  • Datum in čas dostopa oz. pošiljanja zahteve
  • Ime strani oz. datoteke, ki jo želite odpreti.
  • sklic na spletno stran, s katere ste priklicali to spletno stran
  • vrsta in verzija brskalnika, ki ga uporabljate,
  • vrsta operacijskega sistema, ki ga uporabljate.
Z zbranimi informacijami se izvaja statistična analiza. Pri tem gre izključno za informacije, iz katerih ni mogoče ugotoviti identitete posameznika. Kot uporabnik ohranite svojo anonimnost.

V povezavi s tem se uporabljajo tudi tako imenovani piškotki. Piškotki so besedilne datoteke, ki se shranijo na računalnik obiskovalca spletne strani in omogočajo anonimno prepoznavanje obiskovalca.

Na tej spletni strani se nastavijo piškotki programa za analizo Piwik.org. (http://de.piwik.org/), kar omogoča natančnejše protokoliranje dostopa do spletnih strani. Podatki, ki se pri tem zbirajo, se shranijo izključno v anonimni obliki.

Nastavitve piškotkovIntegracija vtičnikov za družabna omrežja

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Facebook. Za to uporabljamo gumb »Všeč mi je«. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Ko obiščete eno od naših spletnih strani, ki ta vtičnik uporablja, se zaradi tega ne vzpostavi povezava s tem podjetjem. To se zgodi šele po vaši izrecni privolitvi, po kateri vas vprašamo pri kliku ustreznega gumba.