Hitro iskanje

Z vnosom številke poslovalnice/številke zaloge (najdete v podrobnih podatkih o vozilu) pridete neposredno do določenega vozila.
Številka poslovalnice Številka zaloge

Sedaj enostavno do novega vozila.

Porsche Finance Group Slovenia: vaš partner mobilnosti v prihodnosti.
Direktno do cilja.
Zadostuje samo en obisk pri vašem trgovskem partnerju. Vaš sanjski avto, financiranje, zavarovanje ter vzdrževanje dobite vse na enem mestu – pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili koncerna Volkswagen.
Inovativnost.
Porsche Finance Group Slovenia vam nudi individualne in inovativne rešitve, ne pa serijskih produktov. Poiščemo vam rešitve po vaši meri ter vam pripravimo idealno ponudbo.
Prilagodljivost.
Z obroki po meri ter variabilno dobo odplačevanja lahko sami določite svojo finančno prihodnost.
Fiksno je fiksno.
Porsche Finance Group Slovenia vam nudi tudi možnost fiksnega odplačevanja tekom celotnega odplačilnega obdobja.
http://www.porscheleasing.si
Weltauto
PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIA - VAŠ PARTNER MOBILNOSTI V PRIHODNOSTI.


Direktno do cilja.


Zadostuje samo en obisk pri vašem trgovskem partnerju. Vaš sanjski avto, financiranje, zavarovanje ter vzdrževanje dobite vse na enem mestu - pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili koncerna Volkswagen.

Weltauto
Inovativnost.

Porsche Finance Group Slovenia vam nudi individualne in inovativne rešitve,ne pa serijskih produktov. Poiščemo vam rešitve po vaši meri ter vam pripravimo idealno ponudbo.

Fleksibilnost.

Z obroki po meri ter variabilno dobo odplačevanja lahko sami določite svojo finančno prihodnost.

Fiksno je fiksno.

Porsche Finance Group Slovenia vam nudi tudi možnost fiksnega odplačevanja tekom celotnega odplačilnega obdobja, kar tudi garantira do 60 mesecev.

http://www.porscheleasing.si

 
 
ZavarovanjeBodite vseskozi najbolje zavarovani - z zavarovalnimi produkti družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo in Porsche Versicherungs, Podružnica v Sloveniji.

Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji

http://www.porscheleasing.si/zavarovanje/porsche_versicherungs_ag_podruznica_v_sloveniji
 
Porsche Zavarovalno Zastopništvo - vaš partner pri financiranih vozilih

http://www.porscheleasing.si/storitve/zavarovanje

 


Zavarovanja po vaši meri

Sodelujemo z največjimi zavarovalniškimi družbami v Sloveniji in imamo pregled nad trgom in trendi zavarovanj. Če k temu prištejete še strokovno znanje in dolgoletne izkušnje, ste lahko prepričani, da vam bomo dobro svetovali in pomagali izbrati zavarovanje, ki vam bo najbolj ustrezalo.Plačevanje obrokov v skladu z vašimi željami

Kolikšna bo odbitna franšiza, lahko izberete sami in tako vplivate na višino zavarovalne premije. Hkrati vam te premije ne bo treba plačati v enkratnem znesku, saj vam omogočamo odplačevanje zavarovanja na več obrokov, in to brez obresti.

Izkoristite številne popuste in prednosti

Ker ste naša stranka, boste deležni številnih ugodnosti v obliki popustov:
 • dodatni do 35% komercialni popust družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo,
 • paketni popusti,
 • stalnostni popust,
 • popust na brez škodno dogajanje,
 • popust pri vgradnji atestiranih alarmnih naprav,
 • ob predložitvi ustrezne dokumentacije vam v celoti priznamo bonus, ki ste ga pridobili pri drugih zavarovalnicah.
 
Ob nastanku škode niste sami

Če nastane škoda na vašem vozilu zaradi prometne nesreče ali kateregakoli drugega razloga, vam z nasveti in napotki šolanih strokovnjakov ves čas stojimo ob strani in pomagamo rešiti nastali položaj. Le en klic do zavarovanja po meri.

Telefonirajte nam na telefonsko številko (01) 53 03 700 ali (01) 53 03 701 in takoj bomo uredili vse, da boste brezskrbni in varni na poti.

 
Več možnosti za pravo izbiro
 • Obvezno zavarovanje (AO) krije škodo, ki jo v prometu povzročite drugim.
 • Zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO plus) krije pravno priznano škodo, ki jo zaradi telesnih poškodb pretrpite kot voznik, če nesrečo povzročite sami.
 • Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov omogoča, da zavarujete voznika in vse sopotnike za poškodbe, ki nastanejo v prometni nesreči. Omogoča vam kritje nezgodne smrti, trajne invalidnosti,stroškov zdravljenja in dnevnega nadomestila.
  Zavarovanje pravne zaščite zaradi uporabe vozila krije stroške zastopanja v kazenskih postopkih in postopkih pred sodnikom za prekrške, stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nezgodo ter stroške obrambe, kadar odškodninske zahtevke vložijo druge osebe.
 • Zavarovanje avtomobilske asistence vam omogoča 24-urno pomoč pri težavah z vozilom na cesti ali doma na ozemlju Slovenije in Evrope.
 • Zavarovanje vozila v tujini (zelena karta) krije škodo, ki jo v prometu povzročite tretjim osebam v tujini.
 • Zavarovanje avtomobilskega kaska krije škodo, ki nastane na vašem vozilu, kadar ste za nezgodo odgovorni sami. S tem je krita škoda zaradi prometne nezgode, požara, strele, eksplozije, toče … Delno zavarovanje kaska Kadar ne želite izgubiti pridobljenega bonusa niti plačevati franšize, je smiselna odločitev za delne oblike zavarovanja avtomobilskega kaska: divjad, steklo, parkirišče, kraja, svetlobna telesa, ogledala, avtomobilska asistenca …