Hitro iskanje

Z vnosom številke poslovalnice/številke zaloge (najdete v podrobnih podatkih o vozilu) pridete neposredno do določenega vozila.
Številka poslovalnice Številka zaloge

Zajamčen občutek varnosti.

Financiranje

Jamstvo "Porsche Approved".

Vozila znamke Porsche, ki opravijo in uspešno prestanejo 111 testiranj Porsche Approved, pridobijo naše jamstvo Porsche Approved. Garancija, ki je zasnovana posebej za Vaš Porsche in že danes izključuje morebitne prihodnje škodne dogodke. In ker to preprosto spada zraven, je obseg garancije Porsche Approved povsem enak našemu jamstvu za nova vozila. 100 % Porsche. Nenazadnje tudi zaradi tega garancija Porsche Approved velja po vsem svetu: uveljavljate ga lahko v vseh Porsche centrih in Porsche servisnih centrih, pokriva pa vse komponente (motor, sistem za dovajanje goriva / hladilni sistem, pogon / menjalnik, vzmetenje / krmiljenje, zavorni sistem, ogrevanje / klimatska naprava, električni sistem, karoserija). Vključno s 100 % kritjem stroškov dela in materiala. V času veljavnosti jamstva niste udeleženi v škodnem dogodku in ne obstaja omejitev števila prevoženih kilometrov.

Storitev.

Garancija Porsche Approved načeloma velja med 12 do 24 mesecev, vendar pa je garancijo seveda mogoče podaljšati. Pogoji: Vaš Porsche je star največ 9 let in ima manj kot 200.000 prevoženih kilometrov. Vozilo torej zavarujemo do 10 let. Če je Vaš Porsche mlajši od 8 let, lahko torej izberete veljavnost 24 mesecev. Garancijo lahko v Porsche centru ali Porsche servisnem centru pridobite tudi, če vozilo ob nakupu ni imelo garancijo Porsche Approved ali je garancija že potekla.

Jamčimo vam:

veljavnost po vsem svetu,
 • uveljavljanje v vseh Porsche centrih in Porsche servisnih centrih,
 • izbiro veljavnosti od 12 do 24 mesecev,
 • kritje za vse komponente,
 • brez udeležbe pri kritju stroškov,
 • 100 % prevzem stroškov dela in materiala do aktualne vrednosti vozila,
 • brez omejitve števila prevoženih kilometrov v času veljavnosti,
 • kritje za vozila, stara do 10 let,
 • samo Originalne dele Porsche,
 • postopek brez odvečne birokracije,
 • možnost podaljšanja in prenosa pri zasebni prodaji ali v trgovski organizaciji Porsche.

Transparentnost mora biti predvsem razumljiva.

Z našo bogato ponudbo storitev in njenim jamstvenim kritjem morate biti vedno zadovoljni. To za nas pomeni tudi, da odkrito povemo, česa garancija Porsche Approved ne krije in zakaj je temu tako. Ko je Vaš Porsche starejši, lahko pride do vidnih in slišnih sprememb, ki ne vplivajo na njegovo funkcionalnost (npr. sledi na usnju). Poleg tega se določeni deli vozila starajo in seveda tudi obrabijo. Zaradi tega morate svoje vozilo obvezno redno negovati in vzdrževati. Vidne in slišne spremembe ter staranje in obraba ne predstavljajo stvarnih napak in so torej izključeni iz jamstva.

Servis Porsche.

Nihče ne pozna Vašega Porscheja bolje kot naši tehniki. In prav zato se lahko zanesete na to, da bodo popravila in priprava Vašega novega rabljenega vozila opravljena, kot se za Porsche spodobi. Naši strokovnjaki izpolnjevanje standardov, ki veljajo po vsem svetu, jamčijo s celotno dokumentacijo in zgodovino vozila. Prav tako jamčijo za kakovost, ki si jo vozilo znamke Porsche zasluži enako kot njegov novi lastnik.

Garancija za odkup.

Pri nakupu vozila z garancijo Porsche Approved Vam zagotavljamo tudi odkup Vašega starega vozila.

Garancija za zamenjavo.

Če v roku enega tedna po nakupu vozila ugotovite, da se niste odločili pravilno, lahko izbrano vozilo brez znižanja cene kadarkoli zamenjate za drugo vozilo z enako ali višjo vrednostjo (stroške za uradno odjavo in prijavo vozila morate kriti sami). Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov po predaji.

Jamstvo mobilnosti Porsche.

24 h na dan, 365 dni v letu. V primeru, da zaradi okvare na vozilu obtičite na cesti, lahko 24 ur na dan pokličete brezplačno številko klicnega centra Porsche Asistence: 080 98 11. V primeru klica iz tujine pokličite: +386 (0)2 331 49 11. Jamstvo mobilnosti Porsche Vam ob nakupu vozila z garancijo Porsche Approved pripada brezplačno in velja od predaje vozila z garancijo Porsche Approved do naslednjega servisa. Jamstvo mobilnosti Porsche se avtomatsko podaljšuje in izvaja brez dodatnih stroškov, če so servisne storitve opravljene na pooblaščenem servisu Porsche v Sloveniji. Jamstvom mobilnosti Porsche zagotavlja pomoč 24 ur na dan:
 • zagotavlja prvo pomoč v primeru okvar in nezgod,
 • zagotavlja nadomestno mobilnost v primeru kraje vozila,
 • nudi zaščito pri potovanju v tujini
 • in je v pomoč v primeru bolezni v tujini.

Financiranje Porsche Finance Group Slovenia.

Porsche Finance Group Slovenia vam nudi individualne in inovativne rešitve, ne pa serijskih produktov. Poiščemo vam rešitve po vaši meri ter vam pripravimo idealno ponudbo.

Dopolnilna oprema Porsche Tequipment.

Vsak Porsche je edinstven. S pomočjo programa Porsche Tequipment pa lahko postane še bolj edinstven. Program dopolnilne opreme za naknadno individualizacijo Vašega Porscheja lahko izpolni vsako željo. Od paketa aerodinamičnih elementov do sistema strešnih nosilcev ali dekorativnih napisov. Originalni deli iz programa Porsche Tequipment nudijo polno jamstvo in poudarjajo ubrano celostno zasnovo vozila. Poleg tega pa poskrbijo za razliko – razliko med vozilom znamke Porsche in Vašim Porschejem.

Podrobnejši opis storitev iz naslova jamstva Porsche Approved najdete v letaku Porsche Approved.