Hitro iskanje

Z vnosom številke poslovalnice/številke zaloge (najdete v podrobnih podatkih o vozilu) pridete neposredno do določenega vozila.
Številka poslovalnice Številka zaloge

Zajamčeno dober občutek

Storitve

Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto so natančno preverjena, vzdrževana in popravljena. Za to obljubo storitev stojijo tudi naši partnerji, ki ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in optičnega izgleda vozila. Nakup vozila iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup.


Weltauto

Jamstvo za rabljeno vozilo

Vaš trgovec vam bo ob nakupu vašega vozila Das Weltauto izročil garancijsko knjižico. Datum jamstva prične teči od izročitve vozila. Jamstvo velja 12 mesecev oz. do prekoračitve s strani trgovca določenega števila kilometrov (odvisno kaj nastopi prej, pretek 12 mesecev ali prekoračitev maksimalnega števila prevoženih kilometrov).

Weltauto

Profesionalna optična priprava Optična priprava vozila

Vsako vozilo Das WeltAuto pripravimo in uredimo. Vsa rabljena vozila očistimo s profesionalnimi sredstvi, poškodbe in umazanijo zunaj in znotraj optično popravimo. Nakup rabljenega vozila je v vsakem primeru tudi emocionalna odločitev. Zato za vozila iz ponudbe Das WeltAuto veljajo visoki standardi priprave.
Weltauto

Testna vožnja

Nikdar se ne odpovejte testni vožnji. Šele z občutkom vožnje lahko pride do prave odločitve. Vaše srce soodloča. Ključ do tega je vaš trgovec, ki je pogovorni partner za vsa vprašanja okrog vašega sanjskega vozila. Dogovorite se takoj za termin za testno vožnjo!

Weltauto

Garancija mobilnosti

Za vsa vozila, katerih zastopnik je podjetje Porsche Slovenija d.o.o., velja garancija mobilnosti, ki z menjavo lastništva ne preneha veljati. Pogoj za garancijo mobilnosti je, da vozilo skladno z navodili za uporabo ter servisno knjižico redno servisirate na pooblaščenih servisih. Garancija mobilnosti se z vsakim servisnim pregledom podaljša do naslednjega servisnega pregleda. Več informacij boste našli v avtomobilski mapi, ki ste jo prejeli skupaj z vozilom.
Weltauto

Originalna dopolnilna oprema

Dostikrat so rabljena vozila različno opremljena. Ob prevzemu vozila pričakujemo funkcionalno in optično ustrezno vozilo. Naši trgovci lahko za vas naročijo vso želeno originalno dodatno opremo. Tako bo tudi rabljeno vozilo na koncu ustrezalo vašim osebnim potrebam. Trgovec se veseli vašega obiska in vam nudi pomoč po uspešnem nakupu rabljenega vozila.

Opozorilo: pri kontaktiranju trgovca pazite na to, da je trgovec pooblaščeni pogodbeni partner znamke vozil, za katero potrebujete dodatno opremo.
Weltauto

Tehnična kontrola kakovosti

Vsako vozilo iz programa Das WeltAuto natančno pregledamo. Zelo natančni smo tako pri tehničnem kot tudi pri optičnem preverjanju kakovosti. Pazljivi smo tudi pri optični in tehnični pripravi.

Weltauto

Odkup starega vozila

Pri nas kupujete vozilo iz ponudbe Das WeltAuto?
Seveda vam na željo za vaše staro vozilo ponudimo popolnoma neobvezujočo ponudbo za odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. Če se odločite za odkup vozila se vam tako ni več potrebno ukvarjati s prodajo starega vozila ali se ukvarjati z zamujenimi servisi.
Weltauto

Jamstvo za zamenjavo

Pri nakupu imamo številne želje, ena pa je posebno velika: namreč želja po pravilni odločitvi. Lahko vas pomirimo. Trgovec Das Weltauto vam omogoča, da v roku enega tedna po nakupu vozila, če iz kateregakoli vzroka niste zadovoljni z vašo izbiro, vozilo zamenjate za drugo vozilo z enako ali višjo vrednostjo iz njegove zaloge.

Stroške za uradno odjavo in prijavo vozila morate kriti sami. Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov po predaji. Za prevožene kilometre je potrebno plačati minimalno vsoto 50 EUR oz. 0,50 EUR na prevoženi kilometer.

Weltauto

Financiranje in zavarovanje

Naši trgovci niso le sogovornik za vsa vprašanja o vašem bodočem vozilu. Trgovec vas z veseljem informira tudi o različnih variantah financiranja in vam izdela individualno ponudbo za financiranje, usklajeno z vašimi potrebami.