Paket storitev

Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto so natančno preverjena, vzdrževana in popravljena. Za to obljubo storitev stojijo tudi naši trgovci, ki ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup vozila iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup.

Posebej bodite pozorni na vozila s pripisom »Jamstvo za rabljeno vozilo Plus«. Pri nakupu vozil, ki so ustrezno označena, pridobite vrsto ugodnosti: 

  • jamstvo za rabljeno vozilo
  • Tehnična kontrola kakovosti
  • Profesionalna optična priprava Priprava
  • Odkup starega vozila
  • Testna vožnja
  • Jamstvo za zamenjavo
  • Financiranje in zavarovanje
  • Originalna dopolnilna opremaVeč Informacije
Paket storitev

Kontrolnik Das WeltAuto

Naši trgovci izpolnijo obširen kontrolnik za vsako novo odkupljeno rabljeno vozilo ter tako kar najbolje preverijo vozilo. Ta strukturirani postopek ne dopušča nobenih nepravilnosti tako pri tehničnem kot tudi vizualnem pregledu vozila. Stanje vozila kot tudi vse funkcije se temeljito pregledajo. In če so potrebne izboljšave, se priprava in popravilo vozila izvedeta zelo skrbno. Šele, ko je vozilo popolnoma pripravljeno in urejeno, dobi oznako kakovosti Das WeltAuto. 

Naslednja dela se izvedejo na vsakem vozilu Das WeltAuto

Več Informacije
Kontrolnik Das WeltAuto

Porsche Approved

Vozila znamke Porsche, ki opravijo in uspešno prestanejo 111 testiranj Porsche Approved, pridobijo naše jamstvo Porsche Approved. To je jamstvo, ki je zasnovano posebej za vaše vozilo Porsche in že danes izključuje morebitne prihodnje škodne dogodke. In ker to preprosto spada zraven, je obseg jamstva Porsche Approved povsem enak našemu jamstvu za nova vozila. 100 % Porsche. Nenazadnje tudi zaradi tega jamstvo Porsche Approved velja po vsem svetu: uveljavljate ga lahko v vseh centrih in servisnih centrih Porsche, pokriva pa vse komponente (motor, sistem za dovajanje goriva/hladilni sistem, pogon/menjalnik, vzmetenje/krmiljenje, zavorni sistem, ogrevanje/klimatska naprava, električni sistem, karoserija). Vključno s 100 % kritjem stroškov dela in materiala. V času veljavnosti ne plačate soudeležbe v primeru okvare in ni omejitve števila prevoženih kilometrov.

Več Informacije
Porsche Approved
language car-favorit compare-large up searchagent